“Bízza a megbízhatóra!”

9400 Sopron, Heimler Károly u. 9/A.
HÍVJON MOST! 06 30 337 3774
info@burcsa-ingatlan.hu

Rólunk

Bursport Bt.

Sopron, Rét u. 25/A. I. em. 7.
Tel.: +36-30-337-3774
Irodánk logója jól látható módon, a modern társasház 3 oldalán jelzi irodánkat. A bejáratnál a 7. sz. gomb benyomása után beengedjük önt!

Irodánk helye a térképen...

Kattintson a képekre a nagyításhoz!
Irodánk ennek a társasháznak az első emeletén található

Burcsa Ingatlaniroda tulajdonosokCégünket 1994-ben alapítottuk.
Tulajdonosok: Burcsa Győző és Burcsa Annamária (+36-30-337-3774). Bár mindketten a sport világában váltunk ismertté (Burcsa Győző sokszoros válogatott labdarúgó, a kétszeres Magyar Bajnok Rába ETO-, az UEFA kupadöntőt játszó VIDEOTON, majd a francia AJ Auxerre kiváló középpályása. Annamária utánpótlás magyar bajnok gerelyhajító, NB-I-es kosárlabda játékos, testnevelő, sokáig sportvezető, majd kosárlabda szakedző.) a "civil" életben is mindig a maximumra törekszünk.
Eredeti szakmánktól látszólag távol eső területen, a szolgáltatásban és kereskedelemben is minden üzletfelük megelégedésére dolgozunk.
2002-től foglalkozunk ingatlanfejlesztéssel, családiház-építéssel, és forgalmazással. Minden ügyfelünkkel személyes kapcsolatot tartunk fent. Ez, valamint a kivitelezés igényessége biztosítja azt a vevői elégedettséget, amelyet mára már számos visszajelzés igazol.
Ügyfeleink egyre növekvő számú kérésének eleget téve 2008-tól profilunkat ingatlanközvetítéssel és ingatlan értékbecsléssel bővítettük.
2007. július 1-től üzemeltetjük a www.polcshop.hu web áruházunkat, melyben polcok, polcrendszerek értékesítésével foglalkozunk. Dinamikusan bővülő számú törzsvásárlói gárdával tartjuk üzleti kapcsolatunkat. Regisztrált vásárlóink részére a rendszeresen közreadott HÍRLEVELÜNKBEN egyedi kedvezményeket is ajánlunk fel.

William Faulkner amerikai író az emberi élet nehézségeinek igen hiteles megformálója mondotta egyszer: „Mindannyian kudarcot vallottunk abban, hogy a tökéletességről szőtt álmunkhoz méltót alkossunk. Én ezért a lehetetlen megvalósításának ragyogó kudarcai alapján rangsorolom önmagunkat.”
Az ő szavaival mi is maximálisan egyet értünk...
 

 
 
Burcsa-Ingatlaniroda a Facebook-on
';